Jälkituotanto – videon editointityöt

Kuvausten jälkeen pitää vielä saada homma purkkiin. Jälkituotanto, eli ns. post-production, kuten kuva- ja äänileikkaus, efektit ja "trikit", äänen miksaus ja värimäärittely ovat meille arkisinta arkipäivää. Silti suhtaudumme kaikkeen tekemiseemme aina yhtä intohimoisesti. Cycled Media toteuttaa kaiken tarvitsemasi alusta loppuun tai vain osatoteutuksin. Kysy meiltä erilaisia mahdollisuuksia, annamme mielellämme lisätietoa erilaisista videotuotannon viimeistelyyn liittyvistä osa-alueista. Digitaaliset työkalut mahdollistavat kattavat palvelut koko Suomeen. Vantaa, Espoo, Helsinki – tarjoamme monipuolista videon editointia aina pääkaupunkiseudulta pohjoiseen saakka.

Ääni rytmittää kerrontaa

Äänen lisääminen esitykseen/videoon vahvistaa haluttua sanomaa. Laadukas äänen laatu ja muut ääniefektit korostavat viestiä ja tekevät siitä muistettavan. Hyvä videon leikkaus paloittelee tarinan sopiviksi paloiksi. Toteutamme äänen käsittelyt vuosien kokemuksella.

Tekstigrafiikalla ytimeen

Videon kerrontaa voidaan täsmentää ja terävöittää animoinnin, 3D-mallinuksen ja tekstigrafiikan keinoin. Kun esitys on vaihteleva ja monipuolinen jaksaa se pitää otteensa loppuun saakka. Mieleenpainuva esitys muistetaan.