Jälkituotanto – videon editointityöt antavat viimeisen silauksen

Kuvausten jälkeen pitää vielä saada homma purkkiin. Jälkituotanto, eli ns. post-production, kuten kuva- ja äänileikkaus, efektit ja "trikit", äänen miksaus ja värimäärittely, ovat meille arkisinta arkipäivää. Silti suhtaudumme kaikkeen tekemiseemme aina yhtä intohimoisesti. Cycled Media toteuttaa kaiken tarvitsemasi alusta loppuun tai vain osatoteutuksin. 

 

Kysy meiltä erilaisia mahdollisuuksia, annamme mielellämme lisätietoa erilaisista videotuotannon viimeistelyyn liittyvistä osa-alueista. Digitaaliset työkalut mahdollistavat kattavat palvelut koko Suomeen. Vantaa, Espoo, Helsinki – tarjoamme monipuolista videon editointia aina pääkaupunkiseudulta pohjoiseen saakka.

Ääni rytmittää kerrontaa

Äänen lisääminen esitykseen/videoon vahvistaa haluttua sanomaa. Laadukas äänen laatu ja muut ääniefektit korostavat viestiä ja tekevät siitä muistettavan. Hyvä videon leikkaus paloittelee tarinan sopiviksi paloiksi. Toteutamme äänen käsittelyt vuosien kokemuksella.

Tekstigrafiikalla ytimeen

Videon kerrontaa voidaan täsmentää ja terävöittää animoinnin, 3D-mallinnuksen ja tekstigrafiikan keinoin. Kun esitys on vaihteleva ja monipuolinen, jaksaa se pitää otteensa loppuun saakka. Mieleenpainuva esitys muistetaan.

Leikkauspöydällä tarina kurotaan kasaan

Kun kuva ja ääni ovat purkissa, leikkaus astuu kuvaan ja kokoaa materiaalista eheän kokonaisuuden. Videon editointi oikeilla valinnoilla luo rakenteen ja rytmin, joka kuljettaa tarinaa sujuvasti eteenpäin.

Tehosteilla tajuntaan

Videonkäsittely tehosteilla tuo kerrontaan omat mausteensa. Niillä tarinaan saadaan sopivasti pientä potkua tai suurempaa sysäystä – mitä sitten tavoitellaankaan. Huomaamaton parantelu tai sitä vastoin hyvinkin vaikuttavat erikoistehosteet voivat olla juuri se arvokas lisä, jota video tarvitsee.

Hyödynnä laajat editointimahdollisuutemme

Jälkituotanto mahdollistaa käsissämme vaikka mitä! Tekijämme ovat taitavia, idearikkaita ammattilaisia, joille videoiden editointi sekä muut tuotantoon liittyvät työt ovat aito intohimo. Kalustomme on kattava ja uusimpien tuulien mukainen.

 

Kaikki tämä yhdessä muodostaa sellaisen kombon, jolla saavutetaan korkea lopputuotteen laatu projektin vaativuudesta riippumatta. Laatu ja hinta ovat juurikin niitä asioita, joiden sopivasta suhteesta asiakkaamme meitä ovat kovin kiitelleet.

Yhteystiedot

Tyytyväinen asiakas

Toteutamme videoiden editoinnit korkeatasoisesti. Cycled Media tavoittelee kestäviä ja hyvälaatuisia ratkaisuja ja toteuttaa palvelunsa sellaisin toimintatavoin, joiden avulla myös tulevaisuuden yhteistyöt ja kumppanuudet ovat jatkossakin mahdollisia. Teemme jälkituotannon/post-productionin valmiiseen materiaaliin sekä omiin projekteihimme. Tavoitat meidät Vantaalta ja koko Suomen alueelta.