Käsikirjoitus – juonikasta tapahtumankulkua

Jokainen projektimme käsikirjoitetaan. Yksinkertaisimmillaan se tarkoittaa kuvaussuunnitelmaa, monipuolisemmassa toteutuksessa tehdään screenplay. Verkostostamme löytyy käsikirjoittajia kohdeyleisön mukaan. Cycled Median avulla onnistut viemään niin pienimuotoisen videotuotannon kuin laajan kokonaisuuden maalin menestyksekkäästi. 

 

Vuosien varrella olemme toteuttaneet videoita yhdistysten, yritysten, kuntien ja muiden toimijoiden tarpeisiin. Vaikka asiakkaamme sijaitsevat valtaosin pääkaupunkiseudulla, kuten Vantaalla, Espoossa ja Helsingissä, antavat sähköiset työkalut joustavia mahdollisuuksia monenlaiseen yhteistyöhön ympäri maan.

Miten tehdään hyvä ja vaikuttava mainos- tai yritysvideo?

Kaiken pohjalla on aina hyvä, seikkaileva käsikirjoitus, joka johdattelee ja koukuttaa katsojansa – kietoo otteensa räpäyksessä ja viettelee vahvoina jälkimaininkeina. Kun kohderyhmä ja tavoitteet ovat selvillä, voidaan luoda haluttua fiilistä ja tunnelmaa. Hyvä ja vaikuttava käsikirjoitus syntyy ammattilaisen käsissä ja kulminoituu hetkeen, jolloin tarina kohtaa toivotun yleisönsä. Lopullinen vaikutus näkyy ohjailevuutena valintojen edessä, ja ratkaisee esimerkiksi ostopäätöstä tehdessä.