Näppärä animointi ja 3D-mallinnus

Motion-grafiikka, 2D- ja 3D-animaatiot sekä muut visualisoinnit ovat näyttävä tapa viedä viestiäsi verkkokalvoille. TV-ohjelman intro, logon poksauttelu tai still-grafiikka, you name it – Cycled Medialta onnistuu! Toteutamme tarvittavat materiaalit aina suunnittelusta laadukkaaseen viimeistelyyn.

 

Saat korkeatasoiset animointimme pääkaupunkiseudulle, kuten Espooseen, Vantaalle ja Helsinkiin, mutta otamme työtarjouksia vastaan koko Suomen alueelta. Sähköinen tiedonsiirto ja erilaiset pilvipalvelut eivät aseta kumppanuudelle maantieteellisiä rajoja, vaan kaikki voidaan sopia sujuvasti paikkakunnastasi riippumatta.

Mihin kaikkeen animointi ja 3D-mallinnus taipuu?

Animoinnille ja 3D-mallinnukselle löytyy mitä erilaisimpia käyttökohteita, rajattomuus ja monipuolisuus ovatkin näiden toteutuksien valttikortteja. Kerronnan näkökulma voi olla animoinnissa ja 3D-videossa villimpää ja abstraktimpaa kuin perinteisessä videokuvassa.

Fiktiota tai faktaa

Animaatiolla voidaan todentaa käsiteltävää aihetta todella aidontuntuisesti. Toisaalta se mahdollistaa myös abstraktien asioiden käsittelyn. Se sopii mainiosti niin fiktiiviseen kuin faktatyyliseenkin kerrontaan, ja sitä voidaan yhdistää myös muuhun perinteisempään videotuotantoon.

Kysy lisätietoja

Haluatko tietää lisää mahdollisuuksista?

Cycled Medialta voit kysyä alustavia aikatauluja sekä kustannuksia ja lisää prosessiin liittyviä kysymyksiä. Voit ottaa yhteyttä lähettämällä viestiä tai soittamalla.