Markkinointi- ja yritysvideo – vahvaa yritysviestintää Helsingissä, Vantaalla, Espoossa sekä muualla Suomessa

Yritysvideo puhuttelee haluttua kohderyhmää vaikuttavasti. Kuinka se tapahtuu – sen voit jättää meidän huoleksemme. Cycled Media auttaa sinua löytämään yrityksen markkinointivideolle mielenkiintoisen, tunteita herättävän ja mieleenpainuvan kulman.

Millainen on hyvä yritysvideo?

Hyvä yritysvideo kertoo halutun sanoman tehokkaasti. Videon avulla voidaan puhutella katsojaa audiovisuaalisuuden lisäksi myös tarinallisesti. Videon avulla voidaan kertoa tiivistetysti brändin tarinaa tai miten sinun tuotteesi ratkaisee asiakkaan ongelman. Hyvä yritysvideo on myös laadukkaasti toteutettu ja käsikirjoitettu. Loistava yritys- tai tuoteidea tarvitsee loistavan videon!

Videolla voit vaikuttaa

Cycled Median käsissä muotoutuvat niin pienet yritysvideot kuin laajemmat monikanavaiset kokonaisuudetkin someen, televisioon ja muihin tarvittaviin kanaviin. Meiltä saat erilaisia toteutustapoja yrityksesi tarpeisiin: toteutamme seminaarivideot, tiedotusvideot, tapahtumavideot, rekrytointivideot ja muut markkinointivideot.

 

Toimimme mm. alueella: Helsinki, Vantaa ja Espoo, mutta otamme mielellämme työtarjouksia vastaan koko Suomen alueelta. Digitaaliset työkalut mahdollistavat sujuvan ja joustavan yhteistyön paikkakunnasta riippumatta.

 

Video on digisisällöissä tämän hetken kuningas. Liikkuva videokuva pysäyttää katsojan. Kiinnostava käsikirjoitus saa katsojan pauloihinsa. Video jää mieleen ja vaikuttaa kohderyhmään joko kohottamalla brändimielikuvaa tai saamalla kiinnostumaan mainostetusta tuotteesta.

Kysy lisätietoja

Tarinoilla tavoitat asiakkaasi

Yritysvideo on tehokas väylä saada yrityksesi ääni kuuluville ja visuaalinen ilme näkyviin – kaikkine tekijöineen, palveluineen, tuotteineen, toimintatapoineen, arvoineen ja toimipaikkoineen. Videon tyyli voi olla asiallisen kerronnallinen tai rempseän menevä markkinointisuunnitelmasi mukaan.

 

Hyvät käsikirjoittajamme avaavat sinulle polut parhaisiin kerronnan tapoihin ja tuomaan esiin jotain uutta. Yritysvideot voivat joskus olla hieman latteita eivätkä herätä kiinnostusta. Autamme sinua ja yrityksesi mainosvideota erottumaan joukosta, sinun brändisi mukaisesti. Sosiaalinen media on täynnä videoita, ja yritysvideot kilpailevat kuluttajien tunnepitoisten ja henkilökohtaisten viestien keskellä. Kuinka siis voit erottautua, mutta kuitenkin sopia somekanavien sisältöjen joukkoon?

Tunne ja muisti – toisiaan tukevat kaverit

Miten jäät mieleen? On tutkittu, että parhaiten asiat jäävät mieliin, kun tietoon lisätään tunnetta. Kun saat kerrottua yritystarinasi tunteita herättelevällä tavalla, olet muistin ytimessä. Tuttuuden tunne johdattelee valintojamme vilisevässä arjen hyörinnässä. Rakennamme tunteella ja tyylillä visuaaliset tarinat.

 

Yritysvideo Top Sport Flagship from Cycled Media.