Patotie 6 A 15 01600 VANTAA

 0405571461

VAhvaa yritysviestintää

Yritysvideo

Cycled Median käsissä muotoutuvat niin pienet yritysvideot kuin laajemmat monikanavaiset kokonaisuudet someen, televisioon ja muihin tarvittaviin kanaviin. Meiltä saat erilaisia toteutustapoja yrityksesi tarpeisiin: seminaarivideot, tiedotusvideot, tapahtumavideot, rekrytointivideot ja muut markkinointivideot. Toimimme mm. alueella: Helsinki, Vantaa ja Espoo, mutta otamme mielellämme työtarjouksia vastaan koko Suomen alueelta. Digitaaliset työkalut mahdollistavat sujuvan ja joustavan yhteistyön paikkakunnasta riippumatta.

Tarinoilla tavoitat asiakkaasi

Yritysvideo on tehokas väylä saada yrityksesi äänen kuuluville ja visuaalisen ilmeen näkyviin – kaikkine tekijöineen, palveluineen, tuotteineen, toimintatapoineen, arvoineen ja toimipaikkoineen. Videon tyyli voi olla asiallisen kerronnallinen tai rempseän menevä markkinointisuunnitelmasi mukaan. Hyvät käsikirjoittajamme avaavat Sinulle polut parhaisiin kerronnan tapoihin.

Tunne ja muisti – toisiaan tukevat kaverit

Miten jäät mieleen? On tutkittu, että parhaiten asiat jäävät mieliin kun tietoon lisätään tunnetta. Kun saat kerrottua yritystarinasi tunteita herättelevällä tavalla, olet muistin ytimessä. Tuttuuden tunne johdattelee valintojamme vilisevässä arjen hyörinnässä. Rakennamme tunteella ja tyylillä visuaaliset tarinat.

Yritysvideo Top Sport Flagship from Cycled Media.

Miten yritysvideon hinta muodostuu?

Mitä yritysvideo maksaa? Yritysvideon hintaan vaikuttavat monet tekijät, ja tilaajan onkin hyvä määritellä omaa budjettiaan jo alkumetreillä. Suoraviivaisen grafiikkavideon toteuttaminen on edullisempaa, kun taas video, johon suunnitellaan sisältöä, järjestetään kuvaukset, editoidaan ja tehdään grafiikkaa, on jo aikaa vievämpää. Voidaan kuitenkin sanoa, että laadukas video on tehokas markkinointikeino, joten siihen kannattaa panostaa. Cycled Median hinnoittelu on aina kuitenkin kohtuullista, pyrimme pitämään kustannukset tiukasti kasassa, joten meiltä saat yritysvideot hyvällä hinta-laatusuhteella. Tarkempia hintatietoja saat meiltä, kun rohkeasti kysyt!

Ota yhteyttä!