Yritysvideo

Cycled Median käsissä muotoutuvat niin pienet yritysvideot kuin laajemmat monikanavaiset kokonaisuudet someen, televisioon ja muihin tarvittaviin kanaviin. Meiltä saat erilaisia toteutustapoja yrityksesi tarpeisiin: seminaarivideot, tiedotusvideot, tapahtumavideot, rekrytointivideot ja muut markkinointivideot. Toimimme mm. alueella: Helsinki, Vantaa ja Espoo, mutta otamme mielellämme työtarjouksia vastaan koko Suomen alueelta. Digitaaliset työkalut mahdollistavat sujuvan ja joustavan yhteistyön paikkakunnasta riippumatta.

Tarinoilla tavoitat asiakkaasi

Yritysvideo on tehokas väylä saada yrityksesi äänen kuuluville ja visuaalisen ilmeen näkyviin – kaikkine tekijöineen, palveluineen, tuotteineen, toimintatapoineen, arvoineen ja toimipaikkoineen. Videon tyyli voi olla asiallisen kerronnallinen tai rempseän menevä markkinointisuunnitelmasi mukaan. Hyvät käsikirjoittajamme avaavat Sinulle polut parhaisiin kerronnan tapoihin.

Tunne ja muisti – toisiaan tukevat kaverit

Miten jäät mieleen? On tutkittu, että parhaiten asiat jäävät mieliin kun tietoon lisätään tunnetta. Kun saat kerrottua yritystarinasi tunteita herättelevällä tavalla, olet muistin ytimessä. Tuttuuden tunne johdattelee valintojamme vilisevässä arjen hyörinnässä. Rakennamme tunteella ja tyylillä visuaaliset tarinat.

Yritysvideo Top Sport Flagship from Cycled Media.